You are currently viewing שמעון פרס ביקר בבית הספר למדעי הים

שמעון פרס ביקר בבית הספר למדעי הים

peresנשיא המדינה לשעבר מר שמעון פרס הגיע לביקור בבית הספר למדעי הים ע"ש ליאון צ'רני של האוניברסיטה. את הנשיא לשעבר קיבלו נשיא האוניברסיטה עמוס שפירא וראש בית הספר למדעי הים פרופ' צבי בן אברהם, שסיפרו לו על החידושים המחקריים והאקדמיים של בית הספר. לאחר מכן שמע מר פרס סקירה על החוג החדש והראשון מסוגו בישראל לטכנולוגיות ימיות ועל הקשיים שבפיתוח טכנולוגיות לחקר המים העמוקים וביקר במעבדה לביולוגיה התפתחותית ואקולוגיה מולקולרית של צורבניים שם העבירה ד"ר תמר לוטן הרצאה מרתקת על חייה של המדוזה. ד"ר ניקולס וולדמן, ראש מעבדת ניתוח מידע סיסמי הסביר על המחקרים שנערכים במעבדתו, בעיקר בים המלח וד"ר סמדר בן טבו דה לאון, ראש המעבדה לבקרה גנטית של תהליכים התפתחותיים, הסבירה כיצד ניתן ללמוד מקיפודי ים על התפתחות החיים בקרב בני אדם.

לצפיה בתמונות מהביקור

כתיבת תגובה