המחלקה לשכר לימוד ושירותי תלמיד

אודות המחלקה לשכר לימוד ושירותי תלמיד

המחלקה לשכר לימוד ושירותי תלמיד עוסקת בחישוב, בקרה וגביית שכר הלימוד ואחראית על הרישום לקורסים של שומעים חופשיים והנפקת אישורי כניסה לבחינות.

הודעות המחלקה לשכר לימוד ושירותי תלמיד

חשוב – החל משנת הלימודים תשפ"ד הודעות תשלום שכר לימוד יישלחו בדואר אלקטרוני בלבד. למידע נוסף לחץ/י כאן.

בשל מלחמת חרבות ברזל החליטה האוניברסיטה על דחיית דרישות תשלום נובמבר ודצמבר 2023 למי ששילם את התשלום הראשון של שכר הלימוד לשנה"ל תשפ"ד. פריסת התשלומים לאחר התשלום הראשון תתחיל מ-14.01.2024 ועד 14.05.2024.

תלמידי תואר שני הרשומים לתכניות מיוחדות הנלמדות בשנה אחת ומחויבים ב-200% שכר לימוד, פריסת התשלומים לאחר התשלום הראשון תתחיל מ-14.01.2024 ועד 14.08.2024.

תשלום שכר לימוד

תקנון שכר לימוד

• נוסף על שכר הלימוד הבסיסי, כל התלמידים מחויבים בתשלומים נלווים ובתוכם דמי רווחה. למידע נוסף על דמי הרווחה לחץ.י כאן.
  • לצורך החזרים ומלגות, על כל תלמיד להקפיד ולהזין בעצמו פרטי חשבון בנק בפורטל הסטודנטים.
    לפרטים נוספים והסבר על רכיבי שכר הלימוד ראה בתקנון להלן:

תקנון שכר-לימוד לשנת הלימודים תשפ"ב

תקנון שכר-לימוד לשנת הלימודים תשפ"ג