הזוכות בתחרות הסיפור הקצר לשנת תשע"ה

תמונה תומכת תוכןאוניברסיטת חיפה שמחה להכריז על הזוכים בתחרות הסיפור הקצר לשנת תשע"ה, שיזמה קרו ארדיטי השוויצרית.

במקום הראשון זכתה גב' אסאלה אגבאריה, סטודנטית לתואר שני מהחוג לפסיכולוגיה, עם הסיפור "פיל בחדר", במקום השני גב' ניצה להט, סטודנטית לתואר שני מהחוג לספרות עברית והשוואתית, עם הסיפור "מתים על חיות", ובמקום השלישי זכתה גב' איריס רילוב, גם היא סטודנטית לתואר שני מהחוג לספרות עברית והשוואתית, עם הסיפור "יום הפוך".

ועדת הפרס, שבראשה עומדת פרופ' רונית מטלון, ובה יושבים גם ד"ר דנה אמיר וד"ר נטשה גורדינסקי, בחרו את שלושת הסיפורים מבין קרוב למאה סיפורים שהוגשו. לטענת הועדה רוב הסיפורים היו טובים מאוד והבחירה הייתה קשה.

סיפורה של אסאלה אגבאריה יתורגם לאנגלית ויתמודד, יחד עם הזוכים במקום הראשון באוניברסיטאות האחרות, בתחרות הארצית. באם יבחר גם בה למקום הראשון, ישלח לייצג את המדינה בתחרות בינלאומית ויזכה בפרס.

כתיבת תגובה