אנחנו שמחים לספר על המיתוג החדש שלנו שמבליט את סיפורה של האוניברסיטה: אוניברסיטה שמספקת את התנאים, הכלים והיחס האישי שנדרש לאפשר לכל מי שנכנס ונכנסת בדלתות האוניברסיטה – חברי וחברות סגל, סטודנטים וסטודנטיות – את החופש להצליח.בתום תהליך ארוך של כמעט שנה, בו בחנו לעומק את הפעילויות שאנחנו עושים ואת הערך המוסף שאנחנו מעניקים, הצלחנו לזקק את הסיפור הייחודי של האוניברסיטה: אוניברסיטה שנטועה במרחב הצפוני ומסייעת לכל אחד ואחת באמצעות הכוח של ההשכלה הגבוהה למצוא את הנתיב הייחודי בו יוכלו למצות את מלוא הפוטנציאל, להתקדם ולהתפתח כדי להצליח ולהשפיע. אוניברסיטה שמונעת מסקרנות ודוחפת את חברי וחברות הקהילה להיות סקרנים כדי להבין טוב יותר את העולם בו אנחנו חיים. האוניברסיטה המובילה בישראל במחויבות לקיימות חברתית וסביבתית, שמשקיעה משאבים רבים כדי לקחת חלק בחזון להובלת ישראל והאנושות כולה לעולם טוב יותר. אוניברסיטה שהיא מנוע של מוביליות חברתית, שפותחת את שעריה לדורות חדשים להשכלה גבוהה ומסייעת בכך לבנות חברה ישראלית מגוונת, מכילה ומשותפת.עיצובו של הלוגו המחודש, לוקח את המוטיבים של הלוגו המסורתי ומחדד אותם לדימוי של מחטי מצפן, המצביעים על הצפון, כחלק מהחזון של האוניברסיטה להיות "כוכב הצפון", אוניברסיטה שנטועה בצפון, מהווה חלק מהמרחב החברתי של הצפון ומשמשת מוסד של מחקר מצטיין, שמשפיע על החברה הישראלית כולה ועל האנושות ככלל.