חרבות ברזל – מתווה חזרה לקמפוס

שמחים לראות אותך איתנו ונשמח עוד יותר כשכולם יחזרו
כמה חיכינו לרגע הזה! מתרגשים על פתיחת שנת הלימודים בתאריך 31.12.2023.

בצל המלחמה הנמשכת, אנחנו נערכים בקמפוס שלנו לקראתך, והרגשות מעורבים.

מצד אחד, אנחנו שמחים לראות אותך איתנו, ולהתחיל (או להמשיך) את המסע המרתק שלנו יחד.
מצד שני, השמחה אינה שלמה. אנחנו מחכים בציפייה לחזרתם של חיילות וחיילי המילואים, ומייחלים לשובם של החטופות והחטופים.

אנחנו רואים את החזרה ללימודים כסוג של אמירה רבת עצמה ב"נורמליות החדשה", שיש בה זכות וגם חובה: החובה שלנו כלפי הסטודנטים והסטודנטיות שלנו, אלה שמגיעים לקמפוס ואלה שמשרתים בחזיתות השונות, לעשות הכל כדי שיסיימו בהצלחה את שנת הלימודים.

מה חשוב לדעת?

ריכזנו עבורך את כל מה שחשוב לדעת – תמיכה נפשית, מתווה הלימודים, חבילות סיוע והצהרת מחויבות עמוקה לכל אחת ואחד מכם,
שתעזור לכם להרגיש בבית.

סרטון הסברה על מתווה הלימודים

הקו החם של דיקנאט הסטודנטים 0528510004, בשיחה או וואטסאפ 24/7.

סיוע רגשי

היחידה לייעוץ פסיכולוגי של דיקנט הסטודנטים מעמידה לרשותך מטפלים ויועצים, שישמחו לעזור.
הקו החם של היחידה זמין בטלפון 052-8510004.

מתווה הלימודים

כל מה שצריך לדעת על הלימודים בשנה הקרובה:
לוח השנה המעודכן, הסמסטרים, הבחינות וכל מה שביניהם.

סיוע אקדמי

מזמינים אותך לקבל ייעוץ אקדמי, שיעורים פרטיים, קורסי תגבור ועוד שורה ארוכה של פעילויות שיסייעו להיכנס לעניינים.

סיוע אקדמי כולל אפשרויות נוחות להשלמת השיעורים, למשל הקלטות, סיכומי שיעור, ימי לימוד מרוכזים,
שיעורי השלמה, תגבורים, ומעטפת לימודים ייחודית וייעודית לכל סטודנט.

סיוע למגוייסות ולמגויסים

גויסת בצו 8 למלחמת חרבות ברזל? אנחנו אומרים לך תודה, ושמחים להעניק:

• מלגה בסך 2000 שקלים, זמינה עבורך ממש כאן>
  • ציון עובר בקורס אחד, עד 4 נקודות זכות/שש"ס, באישור החוג.
  • משרתות ומשרתים במילואים (כולל בן/בת זוג), מעל 21 יום זכאים לציון עובר בקורס נוסף, עד 4 נקודות זכות/שש"ס, באישור החוג.
  • זכאים להבחן בשניים מתוך שלושת מועדי הבחינות (א',ב' וחריג), בכפוף לרישום מראש לבחינות, כאשר הציון הגבוה יהיה הציון שיתקבל.
  • 2 נקודות זכות לתואר ראשון עבור שירות מילואים בין 10-20 ימים.
  • 2 נקודות זכות נוספות לתואר ראשון אם שירות המילואים עלה על 21 יום. כך שמספר נקודות הזכות לא יעלה על 4.
  • עריכת שינויים במערכת, באישור בחוג, ללא עלות.
  • פטור מתשלום שכר-דירה למשרתי מילואים המתגוררים במעונות לחודשים אוקטובר-נובמבר-דצמבר.

הפרטים המלאים נמצאים במתווה הלימודים>>>.

סיוע כלכלי

אוניברסיטת חיפה מציעה מגוון תוכניות מימון ומלגות.
איזו מהן מתאימה לך?

מלגת ג'ויס
מלגת אהבת עולם
מלגות סיוע והלוואות
מלגות הצטיינות

ולא פחות חשוב: קמפוס בטוח

החברה הישראלית מתמודדת בימים אלה עם שבר שלא ידענו כמותו.
שנת הלימודים החדשה תיפתח בצל מלחמה מרה וחסרת תקדים.
האוניברסיטה מחויבת להגן על כלל תלמידיה, והיא לא תתיר שבמרחב שלה סטודנטיות וסטודנטים ירגישו מאוימים ויחששו לפקוד את ספסל הלימודים בשל הסתה, הפחדה, איומים, פגיעה ברגשות או כל סיבה אחרת.
כדי להבטיח מרחב בטוח ומוגן לכל חברות וחברי קהילת האוניברסיטה חובה עלינו לשמור ולהגן על גבולות השיח כעת.
דווקא בימים אלו מחובתנו לשמור על הקמפוס היקר שלנו כדי שימשיך לשמש בית אקדמי משותף, מכיל ובטוח לכולנו.

עוד נראה ימים טובים, אנחנו בטוחים!
שנת לימודים מוצלחת, שקטה ובטוחה,
צוות האוניברסיטה