שירותי האגף

אגף מחשוב ומערכות מידע מספק מכלול שירותים בתחום המחשוב והדיגיטציה למגוון עולמות העשייה באוניברסיטה:

• מערך SAP ERP כולל  באוניברסיטת חיפה המשלב את כלל יישומי הליבה (מנהל תלמידים, שכר לימוד, ניהול מענקי מחקר, משאבי אנוש, מעונות, רכש ומלאי) לכדי מערכת אינטגרטיבית אחת.
  • שילוב המערך הפיננסי המתקדם ומערכת התקציבים של SAP במכלול ה-ERP העסקי (פרויקט רב שנתי שעתיד להסתיים ב-2020).
  • אפליקציית שירותים לסטודנטים ופורטל סטודנטים מספקים מכלול של פתרונות דיגיטציה לסטודנטים המקיפים את כל תחומי החיים של הסטודנט באוניברסיטת חיפה (משלב ההרשמה, הרישום לקורסים, טפסים דיגיטליים, ציונים, ערעורים, טרמפים, פורומים ועוד).
  • פורטלים לשימוש הסגל (פורטל סגל ופורטל הקמפוסנט) – משמשים כפלטפורמה לניהול טפסים, מידע על חיי הקמפוס, משרות ועוד.
  • הקמת מכלול יישומים אפליקטיביים ייעודיים לצרכי המחקר, המנהלה וההוראה – מערכות שיבוץ, מערכות תומכות החלטה ועוד.
  • יישום CRM משולב CTI לתמיכה במערך שיווק ההוראה באוניברסיטה.
  • יישומי BI מתקדמים – יכולות ניתוח מתקדמים של מאגרי נתונים והצגתם ב-Dashboard-ים גרפיים אינטראקטיביים לשימוש עצמי.
  • שירות הקמת אתרי אינטרנט (בתשלום) לאוניברסיטה, לפקולטות, לחוגים ולחוקרים.
  • הפעלת מוקד שירות לקוחות לסטודנטים ולחברי הסגל האקדמי. המוקד מספק מענה לכלל סוגיות המחשוב ומערכות המידע באוניברסיטה.
  • ניהול כתות ובקתות מחשבים ברחבי הקמפוס ובקמפוס הנמל המכילים מאות רבות של מחשבים אישיים לשימוש הסטודנטים.
  • מתן שירותים טכניים לעמדות קצה ברחבי האוניברסיטה.
  • מתן שירותי מרכזייה דיגיטלית ופתרונות טלפוניה מתקדמים.
  • ניהול רשת האוניברסיטה, שירותי Wi Fi ושירותי אינטרנט ברוחב פס גבוה במיוחד.
  • מתן שירותי ספק אינטרנט מהבית לחברי הסגל (בתשלום).
  • ניהול מערך רישוי מוצרי התכנה באוניברסיטה – להוראה, למחקר ולמנהל.
  • מכירה של מוצרי תכנה בהוזלה מיוחדת לעובדי האוניברסיטה והסטודנטים.
  • הדרכת עובדי האוניברסיטה בעבודה על מערכות המידע.
  • ניהול מערך הדואר האלקטרוני באוניברסיטה המבוסס שירותי ענן של מיקרוסופט ו-Google.
  • ניהול תשתית השרתים וחוות ענן פרטית של האוניברסיטה. השכרת שירותי ענן פנימיים (שרתים וירטואליים, שטחי אחסון וכד') ליחידות האוניברסיטה ולחוקרים (בתשלום), פתרונות גיבוי ושרידות.
  • מגוון פתרונות אבטחת מידע לרשת האוניברסיטה והמערכות, ניהול ובקרה אחר מימוש מדיניות אבטחת המידע באוניברסיטה והגברת המודעות.