בפעם ה-50: התקיים המירוץ לזכרו של אילן שפירא

למרות הכל רצים יחד: אתמול (רביעי 8.5) התקיים ברחבי הקמפוס המירוץ מסורתי לזכר הנופלים ע"ש אילן שפירא לשנת 2024. המירוץ התקיים זו הפעם ה-50 לזכרו של שפירא שהיה תלמיד החוג לפסיכולוגיה באוניברסיטת חיפה ונפל במלחמת יום הכיפורים בקרב על החווה הסינית.

שפירא הוא בנם של הטה ולואי, שנמנו עם ראשוני העולים שהגיעו מדרום-אפריקה לישראל. הוא היה יליד חיפה, שהעידו עליו ששפע טוב-לב ואהבה לכל הסובב אותו. הוא הותיר אחריו אישה, הורים, אח ואחות.

לאור התקופה הקשה ולציון הזדהות עם החטופים שנמצאים בעזה, נצבע הקמפוס בבלונים צהובים והרצים קיבלו סרטים צהובים לענוד על ידיהם. המירוץ התקיים במתכונת של זוגות או קבוצות, ובשני מקצים: מקצה עממי של 2.5 ק"מ לקבוצות ומקצה תחרותי של 5 ק"מ לזוגות.

המירוץ פתח את ציון אירועי יום הזיכרון לחללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה תשפ"ד של אוניברסיטת חיפה. טקס יום הזיכרון יתקיים ביום ראשון הקרוב ה-12 במאי בשעה 12:30 ברחבת הטקסים בניין רב תכליתי. הינכם מוזמנים.

קרדיט תמונה: מירי יהודה