לימודי תואר שני בניהול מידע וידע

משך הלימודים: שנתיים במסלול ללא תזה ; שלוש שנים במסלול עם תזה  | סטטוס הרשמה: ההרשמה לסמסטר א' תשפ"ה נפתחה ב- 11.02.2024 | אתר החוג

החוג לתקשורת מציע תואר שני בניהול מידע וידע. התואר המוצע מיועד למעוניינים/ות להבין לעומק תהליכים של הפקה, שימור, ארגון וחיפוש מידע. במסגרת התואר יירכשו כלים לשיתוף וניהול מידע וידע בסביבה הארגונית או במרחב הציבורי. תוכנית הלימודים כוללת קורסים מרתקים המתארים ומנתחים את השינויים המהירים בעולם המידע. בין התכנים ייכללו גם קורסים במדעי הנתונים ובמתודולוגיה, במטרה להקנות ללומדים/ות כלים לביצוע מחקר מעשי או אקדמי, לפי בחירתם/ן. שיתוף פעולה ייחודי עם ספריית האוניברסיטה וארגונים רבים מחוץ לאוניברסיטה מאפשר התנסות מעשית בחלק מהקורסים ובעיקר בפרקטיקום.

מלגת אהבת עולם המעניקה 2,000$ לכל שנת לימודים

• תואר ראשון ממוסד מוכר בציון 80 לפחות.
  • קורס השלמה במבוא לתקשורת המונים.

תואר שני בניהול מידע וידע, ללא תזה

תואר שני בניהול מידע וידע, מסלול מחקרי עם תזה

לימודי תואר שני במסלול מחקרי ולא מחקרי.

בוגרי התכנית עובדים בניהול ידע, ניהול תוכן דיגיטלי, מודיעין עסקי, מידענות, ספרנות ועוד בחברות עסקיות, בארגונים ציבוריים, במוסדות חינוך ובספריות אקדמיות.