ללמוד בראש שקט!

מלגות ייחודיות

באוניברסיטת חיפה

מלגה למשרתי ומשרתות מילואים : 2000$

משרתי ומשרתות מילואים מלגת לימודים במיוחד בשבילכם!

רק אצלנו בחיפה: מסלול קבלה ללא פסיכומטרי, ומלגת לימודים על סך 2000$!

מלגה למשרתי ומשרתות המילואים

בכפוף לתנאי המלגה, הכוללת מספר קורסים ייעודיים, למי שיממש את הקבלה ללימודים עד לתאריך 15.5.2024.

למידע  : 6569*, mokedmeida@univ.haifa.ac.il, וואטצאפ, תשאירו פרטים ונחזור אליכם.

מלגת אהבת עולם: 2000 $
  • מלגה ייחודית ובלעדית מאפשרת היכרות עם התרבות והדת היהודית.
  • המלגה מיועדת לסטודנטים/ות המתחילים/ות את לימודיהם/ן באוניברסיטת חיפה בכל התארים (כולל במכינה) בעלי בגרות באחד ממקצועות היהדות (כגון- תנ"ך, תושב"ע).
  • במידה ואין ברשותך בגרות באחד ממקצועות היהדות - ניתן ללמוד שני קורסים אקדמיים (ללא תשלום) פירוט בדף המלגה.
  • ניתן לקבל מלגות אחרות בנוסף למלגה זו בהתאם לנהלי היחידה למלגות.
  • המשתתפים/ות שיאושרו לקבלת המלגה יידרשו להשתתף בפעילויות המלגה כפי שמופיע בתקנון.

יש לך שאלה? רוצה עוד מידע ? דף המלגה.

מלגת ג'ויס לסטודנטיות: 2000 $
  • מלגה ייחודית ובלעדית לסטודנטיות המתחילות את לימודיהן בשנת הלימודים תשפ"ד.
  • גובה המלגה אלפיים דולר (בערכם בשקלים).
  • מיועדת לסטודנטיות בכל התארים (כולל במכינה).
  • כל מועמדת תתבקש לכתוב מכתב אישי ובו סיבותיה להגשת הבקשה, תוך ציון הקשיים והאתגרים המלווים אותה.
  • ניתן לקבל מלגות אחרות בנוסף למלגה זו בהתאם לנהלי היחידה למלגות.

יש לך שאלה? רוצה עוד מידע? דף המלגה

מלגת הצטיינות

המלגות מוענקות לתלמידי מ"א העומדים בקריטריונים האקדמיים והמנהליים, על סמך הישגיהם בלימודים, לפרטים לחצו כאן.

מענק סיום כתיבת עבודת גמר מחקרית (תיזה)
  • מענק סיום כתיבת עבודת גמר מחקרית יינתן לתלמידי שנה ב' בלבד, במסלול המחייב כתיבת עבודת גמר מחקרית (תזה), שסיימו את כל חובות התואר השני לאחר שתי שנות לימוד. לפרטים לחצו כאן.
מענק סיום מסלול מואץ למ"א

מענק מיוחד יינתן למסיים לימודי התואר השני במסלול המואץ למ"א, בהתאם לתקנון לימודי תואר שני, לאחר שתי שנות לימוד. לפרטים לחצו כאן.

מלגות מקרנות חיצוניות

מלגות שונות ומגוונות. לפרטים לחצו כאן.