לימודי תואר שני במערכות מידע

משך הלימודים: שנתיים במסלול ללא תזה ; שלוש שנים במסלול עם תזה  | סטטוס הרשמה: ההרשמה לסמסטר א' תשפ"ה נפתחה ב- 11.02.2024 |  אתר החוג
הלימודים מתקיימים בקמפוס העיר.

החוג למערכות מידע מזמין אותך ללימודי תואר שני  – לעמוד בחזית הטכנולוגיה והחדשנות, ולהיכנס לנבכי עולם ה-IT.

לימודי תואר שני מתמקדים בלמידה מעמיקה ורחבה יותר של אינטליגנציה מלאכותית (AI) ולמידת מכונה תוך שימוש בלמידה עמוקה לצורך ניתוח שפה טבעית והבנת תמונות, תהליכים עסקיים, מערכות תומכות החלטה, הנדסת תוכנה, היבטים אנושיים של הנדסת תוכנה, ממשקי אדם-מחשב, ויזואליזציה, מערכות המלצה, מערכות מידע רפואיות וביולוגיות ועוד.

החוג למערכות מידע מציע סביבת למידה דינמית, ובחירה בין המסלול המחקרי, המתמקד בחקירה מעמיקה באמצעות תזה, והמסלול הלא מחקרי, המציע למידה מעשית מבוססת פרויקטים.

אנחנו גאים להציע תכנית בלעדית – האינטראקציה בין אדם למחשב, זמינה עבורך במסלול המחקר. התוכנית מספקת ידע מקיף, כלים מעשיים ותובנות תיאורטיות הנחוצות להמשגה, תכנון, בנייה והערכת יישומי תוכנה וממשקי אדם-מחשב, שנוצרים עבור המשתמש.

מלגת אהבת עולם המעניקה 2,000$ לכל שנת לימודים

בוגרי תואר ראשון במערכות מידע או בתחום קרוב – ממוצע 85

ריאיון בוועדה חוגית

דרישות חוגיות כמפורט באתר החוג

לימודי תואר שני במסלול מחקרי ולא מחקרי.

בסיום התואר תוכלו למצוא את עצמכם כמו הבוגרים והבוגרות שלנו בתעשיות עתירות הידע (הייטק), בחברות הפיתוח הגדולות בארץ, בחברות סטארט-אפ מצליחות, במגוון רחב של תפקידים: מהנדסי דרישות, מנתחי נתונים ומפתחי מערכות בינה עסקית, מנתחי ומפתחי מערכות מידע, מטמיעים של מערכות כוללות (ERP) לארגונים, מנהלי פרויקטים, אנשי בקרת איכות ועוד. תוכלו לעסוק בניהול מוצר, בניהול מסדי נתונים, בפיתוח והנדסת תוכנה, בדיקות תוכנה, אפיון מערכות, ניהול טכני ותחזוקה, ניתוח מערכות יישום והדרכה.