לימודי תואר שני בתרבות הקולנוע

משך הלימודים: שנתיים במסלול ללא תזה ; שלוש שנים במסלול עם תזה | סטטוס הרשמה: ההרשמה לסמסטר א' תשפ"ה נפתחה ב- 11.02.2024 | אתר החוג

יכולים להירשם כל מי שיש לו תואר ראשון ממוסד להשכלה גבוהה בארץ או בחו”ל המוכר ע”י המועצה להשכלה גבוהה (בציון ממוצע 76 ומעלה).
(אין צורך בלימודי קולנוע מהתואר הראשון)
 לחברי ארגון המורים בשנה"ל תשפ"ד, מענק לימודים 5,500 ש"ח, על פי ההסדר לתוכניות מועדפות, ותוספת מענק של 1000 ₪ מאת הפקולטה למדעי הרוח.

מלגת אהבת עולם המעניקה 2,000$ לכל שנת לימודים

יכולים להירשם כל מי שהם בעלי זכאות לתואר ראשון ממוסד להשכלה גבוהה בארץ או בחו”ל המוכר ע”י המועצה להשכלה גבוהה.

(אין צורך בלימודי קולנוע מהתואר הראשון)

לפרטים נוספים: 04-8240124, רויטל כהן

כשתסיימו את התואר תוכלו למצוא את עצמכם כמו הבוגרים והבוגרות שלנו בתעשיית הקולנוע והטלוויזיה בכתיבה יוצרת (תסריטאות), בימוי, עריכה והפקה של סרטים קצרים וארוכים, תוכניות טלוויזיה ופרסומות. תוכלו לעבוד כמבקרי קולנוע, כתבי תרבות בעיתונים ואתרי אינטרנט, עורכי תוכן בחברות הפקה וערוצי טלוויזיה. תוכלו להשתלב בתחום הוראת קולנוע, תקשורת ותרבות בבתי ספר או להדריך חוגים וסדנאות. נוסף לכל המקצועות, תמיד יש אפשרות להמשיך לתארים מתקדמים ולהשתלב בתחום המחקר האקדמי ובעתיד גם להשתלב בסגל אקדמי במוסדות להשכלה גבוהה.