דוקטורט בפיזיותרפיה - חוגים ומסלולי לימוד

משך הלימודים: ארבע שנים | סטטוס הרשמה: ההרשמה לשנה"ל תשפ"ד פתוחה                                                                                                                                                                                 ההרשמה לשנה"ל תשפ"ה תיפתח בתאריך 11.02.2024 | אתר החוג

תכנית הלימודים מיועדת לסטודנטים מצטיינים בעלי תואר שני בפיזיותרפיה או בתחומים נושקים הרוצים ללמוד לתואר שלישי. תכנית הלימודים מיועדת להגדיל את מספר החוקרים בתחום הפיזיותרפיה ותאפשר מחקר מעמיק במגוון תחומים בפיזיותרפיה, תאפשר שילוב מחקרי עם דיסציפלינות משיקות נוספות ותעזור בפיתוח ראיות עדכניות. המנחים/ות לדוקטורט הם מסגל החוג לפיזיותרפיה, עם אפשרות לשיתוף פעולה, במסגרת הנחיה משותפת, של חוקרים מרכזיים בפקולטה למדעי הרווחה והבריאות ובפקולטות אחרות באוניברסיטה או באוניברסיטאות אחרות.

אנא קראו בקישור הבא תואר שלישי

הלימודים יתקיימו בשלושה מסלולים:

1. המסלול הרגיל
  2. המסלול הישיר לדוקטורט