לימודי תואר שני בסטטיסטיקה

משך הלימודים: תוכנית ללא תיזה – שנתיים, מסלול עם תיזה – שלוש שנים | סטטוס הרשמה: ההרשמה לסמסטר א' תשפ"ה נפתחה ב- 11.02.2024 | אתר החוג

סטטיסטיקה הינה מדע העוסק באיסוף, ייצוג, עיבוד וניתוח נתונים והסקת מסקנות, תוכנית הלימודים בחוג מקנה כלים מגוונים, יישומיים ועיוניים, ומכשירה את בוגריה לעבוד כמדעני נתונים בתעשיות עתירות ידע (היי-טק), בתחום הביו-רפואה, ביטוח ועוד. חשוב לציין שבשנים אחרונות הפך מדען הנתונים לאחד המקצועות המבוקשים ביותר בשוק העבודה. לתלמידי התואר השני מוצעות מספר תוכניות לבחירה :    תוכנית בינלאומית בסטטיסטיקה, תוכנית בסטטיסטיקה עם התמחות בלימודי איכות, תואר שני באקטואריה ותואר שני בלוגיסטיקה.

מלגת אהבת עולם המעניקה 2,000$ לכל שנת לימודים

• בוגר תואר ראשון בסטטיסטיקה, מתמטיקה, או תחום קרוב- ממוצע ציונים 80 לפחות.
  • דרישות נוספות כמפורט באתר החוג

אפשרויות תעסוקה בסיום הלימודים: עבודה בבנקים, חברות ביטוח, חברות היי-טק, חברות לעיבוד נתונים, מחקר והוראה אקדמית.