לימודי תואר שני בפיזיותרפיה

משך הלימודים: מסלול עם תזה – 3 שנים, מסלול ללא תזה – שנתיים | סטטוס הרשמה: ההרשמה לסמסטר א' תשפ"ה נפתחה ב- 11.02.2024 |  אתר החוג

physiotherapy

• מטרת הלימודים: לרכוש ידע בסיסי וקליני, לבצע מחקר מתקדם ולהכשיר חוקרים שישתלבו באקדמיה ובשדה הקליני.

מדוע ללמוד תואר שני בחוג לפיזיותרפיה באוניברסיטת חיפה?

•  ניתן לסיים את חובות השמיעה במהלך שנה וחצי ביום לימודים אחד בשבוע (למעט קורסים מתוקשבים ו/או קורסים במספר ימים מרוכזים).
    • חברי סגל מובילים בארץ ובעולם.
    • לימודים ברמה גבוהה המאפשרים בניית רצף בין תיאוריה, מחקר ויישום.
    • מגוון רחב של תחומי עניין ומחקר.
    • מעבדות מחקר מצוידות בציוד חדשני לחקר מערכת התנועה, הכאב, פיזיולוגיה של המאמץ ועוד.
    • יחס אישי, תוך ליווי מקצועי לאורך שנות הלימוד.

מלגת אהבת עולם המעניקה 2,000$ לכל שנת לימודים

• בוגר תואר ראשון בפיזיותרפיה – ממוצע ציונים 80
  • דרישות חוגיות כמפורט באתר החוג

תואר שני בפיזיותרפיה – תכנית המסלול הכללי
תואר שני בפיזיותרפיה – תכנית התמחות בפעילות גופנית, מאמץ ובריאות
תואר שני בפיזיותרפיה – תכנית התמחות בלימודי התפתחות הילד.  בשיתוף עם החוג לפסיכולוגיה והתכנית הבינתחומית בהתפתחות הילד.
תואר שני בפיזיותרפיה – תכנית התמחות במנהל מערכות בריאות
תואר שני בפיזיותרפיה – מסלול מואץ לתואר שני

*בכל המסלולים הלימודים מתקיימים בשני מסלולים: מסלול א'- מסלול מחקרי: עם כתיבת עבודת גמר מחקרית (תיזה) / מסלול ב'- מסלול יישומי: עם כתיבת פרויקט גמר.

תאריכי בחינות הכניסה באנגלית מופיעים באתר ההרשמה

אפשרויות תעסוקה בסיום הלימודים: התכנית מעניקה לבוגריה הרחבת הידע התיאורטי והמעשי באבחון ושיטות טיפול מסורתיות וחדשניות בכדי לשפר את מיומנויות ועבודת הפיזיותרפיסט. כמו כן, התכנית מעניקה כלים לנהל מחקר בשדה הקליני במסגרות ציבוריות ופרטיות.