לימודי תואר שני במערכות מידע

משך הלימודים: שנתיים במסלול ללא תזה ; שלוש שנים במסלול עם תזה  | סטטוס הרשמה: ההרשמה לסמסטר א' תשפ"ה נפתחה ב- 11.02.2024 |  אתר החוג
הלימודים מתקיימים בקמפוס העיר.

התואר השני בחוג למערכות מידע מאפשר העמקה ומחקר פורץ דרך במגוון רחב של נושאים, לרבות: תהליכים עיסקיים, מערכות תומכות החלטה, הנדסת תוכנה, היבטים אנושיים של הנדסת תוכנה, בינה עסקית, כרית טקסט, ראיה ממוחשבת, ממשקי אדם-מחשב וויזואליזציה, ביג דאטה, מערכות מידע רפואיות וביולוגיות, קהילות יצרניות ועוד.

הלימודים מתקיימים במסלול  מחקרי (תזה) ובמסלול לא מחקרי (פרויקט).

החוג גם מציע תכנית התמחות באינטראקציית אדם-מחשב (מסלול מחקרי בלבד). תוכנית זו מעניקה לסטודנטים את הידע, הכלים המעשיים וההבנה התאורטית הדרושים להמשגה, עיצוב, בנייה והערכה של יישומי תוכנה וממשקי אדם-מחשב הבנויים לתועלת המשתמש (יחיד, קבוצה, ארגון או חברה). לימוד והבנת הצרכים והיכולות האנושיים, הטכנולוגיים, והארגוניים משולבים בתוכנית.

מלגת אהבת עולם המעניקה 2,000$ לכל שנת לימודים

בוגרי תואר ראשון במערכות מידע או בתחום קרוב – ממוצע 85

ריאיון בוועדה חוגית

דרישות חוגיות כמפורט באתר החוג

לימודי תואר שני במסלול מחקרי ולא מחקרי.

אפשרויות תעסוקה בסיום הלימודים : מחלקות מחקר ופיתוח בתעשיות עתירות ידע (הייטק) ובחברות הפיתוח הגדולות בארץ, הוראה באוניברסיטאות ובמכללות.