מה תרצו ללמוד?

חלמתם פעם ללמוד משפטים?

זו ההזדמנות שלכם!

לפרטים והרשמה התקשרו עכשיו 1800-300-032

תכנית המוסמך בלימודי משפט (M.A.) לבוגרי/ות תואר ראשון שאינם/ן משפטנים/ות, נועדה להעניק השכלה ברמת תואר שני המבוססת על משפטים כתחום ידע ומכוונת להעמיק ולהרחיב את ההשכלה שרכשו הסטודנטים/יות בתואר הראשון, תוך זיקה לנסיון עבודתם בשוק התעסוקה.

המשפט כתחום מחקר והשכלה אקדמית שינה את אופיו בעשורים האחרונים והתעצב כעיסוק בינתחומי ורב תחומי מגוון ומורכב. השאיפה להבין יותר בתחום המשפט והצורך בידע משפטי בסיסי, משותפים לרבות ורבים, גם למי שאינן/ם עוסקים בתחום זה בפועל. תכנית זו מיועדת לספק מענה איכותי לצורך זה.

תכנית זו נועדה להציע מגוון רחב של קורסים מתחומי המשפט המינהלי, המשפט הפלילי, דיני עבודה, דיני נזיקין, דיני משפחה, תיאוריה משפטית, משפט וחברה ועוד. התוכנית תכלול הרצאות אורח ייחודיות של צמרת המשפט הישראלית, בסוגיות משפטיות אקטואליות, כבוד השופט העליון בדימוס אליקים רובינשטיין, כבוד השופט העליון בדימוס סלים ג'ובראן ועוד.

תחומים מרכזיים שבהם תתמקד התכנית יהיו ניתוח משפטי של תהליכים חברתיים והכרעות ציבוריות, בחינה של מהלכי רגולציה, שינויים ורפורמות בחקיקה ובפסיקה ודיון בסוגיות עכשוויות באמצעות כלים משפטיים; תחומים שבכולם הצורך בשילוב שבין משפט ללימודים מתחומי ידע אחרים בולט במיוחד.

תכנית זו הינה היחידה המציעה הזדמנות לרכישת תואר M.A. אוניברסיטאי בלימודי משפט בצפון הארץ וייחודה מתבטא בנגישותה לקהל יעד רחב עם זיקה הן למגזר האקדמי והן למגזר אזרחי- ציבורי.

* התואר אינו מאפשר עיסוק בעריכת דין

law to not law