מה תרצו ללמוד?

הכירו את תוכניות הלימוד החדשות

תואר ראשון:

מדעי המדינה:
תואר חד חוגי עם ספח התמחות!

הלימודים במסלול החד חוגי מאפשרים הרחבה של הידע התיאורטי במדעי המדינה, לצד שילוב של קורסים יחודיים ומעשיים. יחד, בוגרי מסלול זה יקבלו הכשרה מעמיקה בתחום מדעי המדינה.

לבוגרי מסלול זה יוענק ספח התמחות בתחום אותו הרחיבו במהלך לימודיהם - התמחות בממשל ורעיון מדיני, או התמחות ביחסים בינלאומיים, או התמחות במנהל ומדיניות ציבורית

במסגרת שיעורי הבחירה יינתנו קורסים הכוללים היבטים מעשיים הנדרש לשוק העבודה, למשל: קורס התמחות (פרקטיקום), קורס "מודל האו"ם", ועוד.
לפרטים:

נועה אברהם טל. 04-8240561 מייל nnachum@univ.haifa.ac.il

אתר מדעי המדינה

פסיכו-תאטרלי:
תואר ראשון בשנתיים!!

החוג לתיאטרון והחוג ללימודים רב-תחומיים מציעים תכנית ייחודית לסטודנטים מצטיינים המאפשרת  לבוגריה להירשם ללא השלמות לתואר שני בטיפול באמצעות דרמה או פסיכודרמה, או להמשיך ישירות לתואר שני בתאטרון.
תכנית הלימודים כוללת, בין היתר, מקבץ פסיכולוגיה; מקבץ לימודי מגדר; מקבץ אנתרופולוגיה. לימודים עיוניים בתאטרון ומופע, התנסות מעשית במגוון סדנאות והתנסות ביצירה בימתית
קורסים סדנאיים ייחודיים לתכנית המאפשרים לסטודנטים להתנסות בתיאטרון ובמופע כמרחב אסתטי מעצים.

לפרטים:
  04-8249242/04-8288484     tlandeshut@univ.haifa.ac.il , ryurist@univ.haifa.ac.il
לינק לגלויה

מדעי הקוגניציה:
החוג למדעי הקוגניציה הוא חוג חדש ויוקרתי בו ייחשפו הסטודנטים לזוויות ראייה מגוונות לגבי תהליכי המחשבה האנושית, לדוגמה: איך בני אדם מקבלים החלטות, מדברים בשפות שונות, כיצד משפיעים רגש ויחסים חברתיים על קבלת החלטות וזיכרון, ועוד.

הדגש בחוג הוא על מתן רקע רחב לגבי תיאוריות ושיטות מחקר המגיעות מפסיכולוגיה, מדעי המחשב, מדעי המוח, פילוסופיה ובלשנות.

הייחוד של החוג הוא בשילוב הגישות השונות כדי לחשוף את התהליכים העומדים בבסיס המחשבה האנושית.

ליצירת קשר:

איילת נהרי 8288085 04

anehary@univ.haifa.ac.il

הענקת התואר מותנית באישור המועצה להשכלה גבוהה

* שילוב חדש ומעניין! מערכות מידע בשילוב עם תקשורת (תואר ראשון)*

פרטים נוספים:
04-8288522 \ 04-8249121

תואר שני:
טכנולוגיות ימיות:

חקר הים, ובפרט חקר הים העמוק, דומה במהותו לחקר החלל החיצון ונסמך על טכנולוגיות מתקדמות ולרוב לא מאוישות.

מטרת החוג לטכנולוגיות ימיות היא פיתוח תשתית טכנולוגית לצרכי המחקר הימי; ומינוף של אתגרי המחקר הימי לחדשנות טכנולוגית ולהכשרה ייחודית של כוח אדם מוביל.

לפרטים נוספים: גב' ענת אוברלנדר, עוזרת מנהלית
טל': 972-4-8288794+
דוא"ל:  martec@univ.haifa.ac.il
א' - ה': 08:00 - 16:00

אנתרופולוגיה:

מ"א באנתרופולוגיה מתאים למי שרוצה לבחון כיצד נוצרת משמעות, כיצד לנהל תקשורת בונה בסביבות מורכבות, וכיצד להנגיש ידע מקצועי לאנשים מרקעים מגוונים.

התחום מתאים הן לאלה שמעוניינים בקריירה מחקרית, והן למי שמעוניינים בגישה יישומית אך לא מוותרים על לימודים שיש בהם סקרנות, הפתעה, ועניין אינטלקטואלי.

לפרטים נוספים: גב' אורלי יעקובי - מרכזת החוג
מזכירות החוג: חדר 7015, קומה 7 בניין רבין

סיעוד:

חדש מאוקטובר 2018

שתי תכניות חדשות עם ספח התמחות בסיעוד:
-ניהול סימפטומים-למעוניינים להתמחות בתחום הקליני של קידום איכות הטיפול וקידום בריאות באשפוז ובקהילה של חולים מורכבים עם ריבוי סימפטומים.
-ניהול החוסן הארגוני במערך הסיעוד-למעוניינים להתמחות, בניהול ובמנהיגות הנחוצים להובלת ארגוני הסיעוד להתמודדות עם אתגרי המאה ה-21.הלימודים במסלול מחקרי או במסלול פרקטיקום.גב' מריה אנטונלי,
04-8288016, mlvovsky@univ.haifa.ac.il
גב' דבי מישור, 04-8288004, dmishor@univ.haifa.ac.il
לפרטים נוספים:

אתר החוג לסיעוד:

ניהול:

חדש בפקולטה לניהול – תכנית התמחות בניהול מידע סביבתי תואר שני בשנה אחת בלבד

תכנית ראשונה ויחידה בארץ בחוג לניהול משאבי טבע וסביבה בשותפות עם החוג לניהול מידע וידע

אפשרות לתואר מחקרי ולהמשך לימודי דוקטורט מתן כלים מעשיים להשתלבות בשוק העבודה

* במסלול ללא תיזה

הראש האקדמי של התכנית – פרופ' בוריס א. פורטנוב

לפרטים נוספים נא לפנות לחוג: 04-8249919

במייל: a.davidi@univ.haifa.ac.il

יעוץ והתפתחות האדם- התמחות בפסיכותרפיה אינטגרטיבית גוף-נפש-רוח:

התוכנית מציעה תפיסה חדשנית קלינית-אינטגרטיבית המתייחסת למכלול קיומו של
האדם מתוך הבנה שכל ההיבטים -גוף, נפש, רוח, סביבה אנושית וסביבה פיזית- קשורים וכרוכים אלו באלו.
הלימודים ימשכו כשנתיים וידרשו שני ימי לימוד בשבוע (ויום נוסף לפרקטיקום החל מסמטר ב' של שנה א' )
תכנית הלימודים וההכשרה המוצעת עומדת בדרישות האיגוד הישראלי הרב תחומי
לפסיכותרפיה וכן זהה בדרישותיה הקליניות, כולל דרישות ההכשרה המעשית לתוכניות
ההכשרה המוכרות על ידי המדינה של טיפול באמצעות אומנויות.

לפרטים נוספים על התוכנית: ,04-8249726 04-8249150