אבידות ומציאות באוניברסיטה

במשך שנים הגיעו לידי מחלקת הביטחון ואחזקת בניינים קמפוס אבידות ופריטים שנשכחו, מבלי שהיה ניתן לאתר את הבעלים. יתרה מזאת רוב הציבור גם לא ידע כיצד ניתן להשיב אבידה שמצא או איבד. פרט לצער שבאובדן פריט ולתסכול שנלווה בקנייה "מיותרת" של תחליף, כיום הפתרון נגיש וקל מתמיד - שיתוף ההמונים.

קמפוס ירוק הקים את עמוד "אבידות ומציאות באוניברסיטת חיפה" במטרה לאפשר השבת אבידות תוך תקשורת ישירה בין גורמי הביטחון והאחראים בבנייני האוניברסיטה לבין כלל הקמפוס. העמוד כיום מתופעל ומעודכן עם אבידות שנמצאות והדרך בה ניתן לקבלן חזרה.

אם מצאתם דבר מה בקמפוס אתם יכולים לשלוח תמונה ופרטים ולפרסם בעצמכם בעמוד הפייסבוק.

אנו מזמינים אתכם לעשות לייק לעמוד הפייסבוק,  לשתף ולהעצים את את האפשרויות להגיע עם המידע לקהל רחב ככל הניתן. ההצלחה במטרה זו תלויה בשיתוף ובעזרה הדדית של כולנו.

Live chat