קורונה-אוניברסיטת חיפה עוברת להוראה מקוונת

הנחיות הנהלת האוניברסיטה לתאריך 14.3.2020:
החל ממחר, ה-15 במרץ, כל השיעורים, הן בתואר הראשון והן בתואר השני, עוברים למתכונת מתוקשבת (למידה מרחוק) בהתאם להנחיות שכבר הועברו.
לא יתקיימו מבחנים בקמפוס עד להודעה חדשה.
התנסויות קליניות יתקיימו בהתאם להחלטות משרד הבריאות. הודעה ספציפית תישלח אליכם מהחוג.

הנחיות הנהלת האוניברסיטה לתאריך 13.3.2020:
עוברים על כולנו ימים רבים של אי ודאות, בהם אנחנו נדרשים להתאמות יום יומיות להנחיות שיוצאות ממשרד הבריאות. בימים אלה חשוב לעשות כל מאמץ להמשיך, עם ההתאמות הנדרשות, את שגרת ההוראה והמחקר.
לאור ההנחיות החדשות, ההוראה הפרונטלית בקמפוס לא תתקיים עד להודעה חדשה והאוניברסיטה עוברת למתכונת מלאה של למידה מרחוק בכל הקורסים באמצעות מערכת ה- Moodle, הן בתואר ראשון והן בתואר שני.
לצורך ההוראה מרחוק, הותקן בכל אחד מאתרי הקורסים ב-Moodle רכיב למידה מקוונת בשם "שיעור מקוון Online lesson ". אנא עקבו אחר ההודעות המגיעות אליכם.
מנהל האוניברסיטה ממשיך לפעול כרגיל.
עד להודעה חדשה לא יתקיימו בחינות.

Live chat