תמונות אילוסטרציה: אישה על רקע ורוד – אלין מור (חיפה); Yayoi Kusama, Self Portrait: Larry Poncho Brown; Maria Maria Acha Kutscher

המערך להוגנות מגדרית בראשותה של פרופ' שולמית אלמוג בוחן היבטי הוגנות בכל מתווה, פיתוח והחלטה בעלת חשיבות המתקבלת באוניברסיטה. המערך עומד בקשר עם גורמים אוניברסיטאיים, חוץ-אוניברסיטאיים ובינלאומיים המופקדים על קידום מטרות אלה. הוא מהווה כתובת לפניות בנושאים האמורים, עורך מחקרים, אוסף מידע רלוונטי ופועל מתוך קשב לחברות ולחברי הסגל במטרה לקדם הגעה ליעדים של שוויון מגדרי.
קראו עוד >>

ניתן ליצור קשר עם המערך להוגנות מגדרית באוניברסיטת חיפה באמצעות האתר או באמצעות משלוח מייל לכתובת equity@univ.haifa.ac.il.

ניתן אף לפנות לראשת המערך ויועצת הנשיא להוגנות מגדרית, פרופ' שולמית אלמוג במייל salmog@law.haifa.ac.il.

לעדכונים נוספים עקבו אחרינו בדף הפייסבוק: