לימודי תואר שני בתכנית בינתחומית להתפתחות הילד

משך הלימודים: שנתיים במסלול ללא תזה ; שלוש שנים במסלול עם תזה | סטטוס הרשמה: ההרשמה לסמסטר א' תשפ"ה נפתחה ב- 11.02.2024 | אתר החוג

תוכנית הבינתחומית לתואר שני בהתפתחות הילד מיועדת לאנשי מקצוע עם ניסיון בעבודה עם ילדים: עובדים סוציאליים, מרפאים בעיסוק, קלינאי תקשורת, פיזיותרפיסטים, אחיות בריאות הציבור ואחיות במחלקות ילדים, שופטי משפחה ונוער ועורכי דין בתחום המשפחה, אנשי חינוך מיוחד, אנשי מדיניות ציבורית ואחרים.

התוכנית נועדה לשדרג באופן משמעותי את איכות עבודתם ומעמדם המקצועי של התלמידים. מטרתה להרחיב ולהעמיק את הידע של אנשי המקצוע העובדים עם ילדים ובני נוער בתחומי ההתפתחות, וכן להקנות כלים להסתכלות ביקורתית ולבנייה של תוכניות התערבות והדרכה וכן של כלי הערכה.

מלגת אהבת עולם המעניקה 2,000$ לכל שנת לימודים

בוגרי תואר ראשון :
עבודה סוציאלית, ריפוי בעיסוק, קלינאות תקשורת, חינוך, פיזיוטרפיה, אחים/יות בריאות הציבור, עורכי דין בתחום המשפחה וכל תחום רלוונטי אחר.

ממוצע ציונים 85 ומעלה

עמידה בבחינת כניסה באנגלית

קורות חיים

תיאור עצמי

הלימודים מתקיימים במסלול עם תזה ובמסלול ללא תזה.

התמחות בהפרעות בתקשורת (חדש)

התמחות בלימודי תנועה

התמחות בריפוי בעיסוק

אפשרויות תעסוקה בסיום הלימודים : בעלי התואר יוכלו להמשיך ולהתמקד בתחום עיסוקם העיקרי בעודם מיישמים את הידע והכלים שרכשו במסגרת הלימודים בתוכנית הבין-תחומית להתפתחות הילד.