לימודי תואר שני בתקשורת

משך הלימודים: מסלול עם תזה – 3 שנים, מסלול ללא תזה בהתמחות – ניתן לבחור בין שנה קלנדרית אחת לשנתיים | סטטוס הרשמה: ההרשמה לסמסטר א' תשפ"ה נפתחה ב- 11.02.2024 | אתר החוג

תואר שני בתקשורת — המסלול המחקרי

מטרת הלימודים בתכנית המחקרית לתואר שני בחוג לתקשורת היא הרחבת הידע העיוני והמחקרי בתקשורת יחד עם התמחות בנושא מחקרי. התכנית כוללת התבוננות בין-תחומית על תופעות תקשורתיות מגוונות וכוללת מחקר על תכני תקשורת, השפעות תקשורת המונים, תרבות פופולארית, תקשורת בין אישית ולשונית, הקשר בין תקשורת לפוליטיקה, ועוד.

תואר שני עם התמחות בתקשורת אסטרטגית ויחסי ציבור

תכנית המ"א (ללא תזה) בתקשורת אסטרטגית ויחסי ציבור מיועדת לבעלי תואר ראשון בתקשורת, המעוניינים בכלים ובידע בתחום יחסי הציבור והתקשורת האסטרטגית. תכנית הלימודים מתמקדת בתקשורת אסטרטגית, שינוי עמדות וניהול רושם, רשתות חברתיות, קשרי מדיה, יחסי ציבור אסטרטגיים ומשבריים והיא מיועדת למעוניינים ללמוד על קידום חברות וארגונים מסחריים, מלכ"רים, משרדי ממשלה, רשויות מקומיות, קידום קשרי קהילה, מפלגות, אתרי תיירות, אירועי תרבות, ספורט, הסברה ודיפלומטיה ציבורית ועוד. התכנית כוללת פרויקט מעשי עבור לקוח. במסגרת התכנית מתאפשר פרקטיקום. הלימודים בתכנית מרוכזים ביום בשבוע במשך שנה קלנדרית.

הלימודים בחוג לתקשורת מתקיימים בתואר שני במסלולים עם תיזה וללא תיזה.

מלגת אהבת עולם המעניקה 2,000$ לכל שנת לימודים

• בוגר תואר ראשון – מסלול מחקרי (עם תזה) – ממוצע ציונים 85, מסלול עם התמחות – ממוצע ציונים 80. וועדת המ"א החוגית עשויה לדון גם במועמדים בעלי ציון נמוך יותר המעוניינים להירשם לתכנית עם התמחות.
  • דרישות חוגיות כמפורט באתר החוג

תאריכי בחינות הכניסה באנגלית מופיעים באתר ההרשמה

אפשרויות תעסוקה בסיום הלימודים : יחסי ציבור, דוברות, עיתונות, רדיו, טלוויזיה, ערוצי מדיה אלטרנטיביים, ארגונים עם וללא מטרות רווח, מחקר אקדמי.