לימודי תואר שני בסוציולוגיה

משך הלימודים: תוכנית ללא תיזה – שנתיים, מסלול עם תיזה – שלוש שנים | סטטוס הרשמה: ההרשמה לסמסטר א' תשפ"ה נפתחה ב- 11.02.2024 | אתר החוג

החוג לסוציולוגיה מציע התבוננות מעמיקה בחברה האנושית, ביחסים ההדדיים בין בני-אדם, באופן בו הם בונים את עולמם וגם משנים אותו, ובמשמעות שיש למסגרותיהם המאורגנות. החוג מספק לתלמידיו ידע מעמיק במגוון רחב של נושאים חברתיים הקשורים בתרבות, בכלכלה ובפוליטיקה. כל זאת ביחס לתהליכים גלובליים ומקומיים כאחד. בין הנושאים הנלמדים בחוג, ריבוד ואי שוויון חברתי; צבא, חברה ופוליטיקה; מלחמות ישראל; החברה הערבית; יחסים להט"בים; חקר ארגונים, ארגוני עבודה ויחסי עבודה, עוני ומדיניות רווחה, יחסים משפחתיים, רשתות חברתיות, וכדומה.

מלגת אהבת עולם המעניקה 2,000$ לכל שנת לימודים

• בוגר תואר ראשון בציון 82 לפחות
  • דרישות חוגיות כמפורט באתר החוג

למידע אודות בחינות הכניסה יש לפנות לדף המידע