לימודי תואר שני בסוציולוגיה

משך הלימודים: שנתיים במסלול ללא תזה | שלוש שנים במסלול עם תזה | נלמד בקמפוס הכרמל | שם התואר: .M.A בסוציולוגיה | סטטוס הרשמה: ההרשמה נפתחה ב-11.02.2024 | אתר החוג

למדת אודות החברה האנושית במסגרת התואר הראשון, ונשאר לך טעם של עוד?

לימודי תואר שני בחוג לסוציולוגיה מציע מחקר מעמיק יותר ומעניק מבט דינמי ומעורר מחשבה אודות מבנים חברתיים ודינמיקה תרבותית . נפתח חשיבה ביקורתית על כל מה שחי ובוער במערכות היחסים שלנו, בינינו לבין עצמנו, לחברה ולמוסדות חברתיים.

הבוגרים שלנו מבינים את הרגישות החברתית שצומחת במערכות יחסים מגוונות: בין אנשים בחברה, במשפחה ובמערכת החינוך, בצבא ובעבודה, במסלולי בניית הקריירה ועד לתהליכי הפרישה – כמעט אין נושא שסוציולוגיה אינה נוגעת בו, ולכל אלה הם מביאים מחשבה מקורית וגישה מוכוונת פתרונות.

את הבוגרים שלנו אפשר למצוא באקדמיה ובמכוני המחקר, במשרדים ממשלתיים ובכל סקטור בתעשייה, כשהם משתלבים בתפקידים חשובים במחקר, ניהול פרויקטים ועוד.

במסגרת אינטימית ובמצוינות אקדמית, נצא בכל יום למסע מרתק בנושאים בוערים כמו אי שוויון חברתי, שסע חברתי, יחסים בתוך המשפחה, השינויים של האדם על האקלים – ובקיצור, כל מה שמניע ומעניין.

ללמוד בראש שקט! מלגות ייחודיות באוניברסיטת חיפה

אנחנו רוצים להפנות את תשומת ליבך לשתי מלגות ייחודיות לאוניברסיטת חיפה:

מלגת אהבת עולם המעניקה 2,000$ לכל שנת לימודים
מלגת ג'ויס לנשים גם היא בסך 2,000$ לשנה

אוניברסיטת חיפה מציעה מגוון מלגות המפורטות כאן >>

אפשרויות תעסוקה בסיום הלימודים: יועצים ארגוניים,  משאבי אנוש ואדמיניסטרציה, הנדסה וטכנולוגיה, חינוך ואקדמיה.