לימודי תואר שני בטיפול באמצעות אומנויות

משך הלימודים: שנתיים במסלול ללא תזה ; שלוש שנים במסלול עם תזה | סטטוס הרשמה: ההרשמה לשנת תשפ"ה נפתחה ב- 11.2.2024 | אתר החוג

ביה"ס לטיפול באמצעות אמנויות בפקולטה למדעי הרווחה והבריאות כולל חמש תכניות לימוד: אמנות חזותית, דרמה תרפיה, פסיכודרמה*, תנועה ומחול ומוסיקה.

מטרות לימודי תואר שני בטיפול באומנויות הן: להכשיר אנשי מקצוע מומחים בעבודה בטיפול באמצעות אמנויות בתחום הבריאות, החינוך, הרווחה והשיקום, ולפתח גוף ידע מחקרי לקידום מקצועות הטיפול באמצעות האמנויות.

מלגת אהבת עולם המעניקה 2,000$ לכל שנת לימודים

תנאי הקבלה ללימודי תואר שני בטיפול באומנויות הם:

• זכאות לתואר ראשון ממוסד להשכלה גבוהה בארץ או בחו"ל המוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה בממוצע ציונים 85 ומעלה.
    • דרישות חוגיות כמפורט באתר החוג.

אפשרויות תעסוקה בסיום לימודי תואר שני בטיפול באומנויות: בעלי התואר יוכלו להתקדם ולהתפתח בתחום תעסוקתם, עבודה וטיפול במסגרת החינוך, קופות חולים, קליניקות ועוד.