סגן נשיא ומנכ"ל אוניברסיטת חיפה

מר מיכאל ויינרמר מיכאל ויינר

דוא"ל: mwainer@univ.haifa.ac.il

מיכאל ויינר, בעל תואר ראשון בכלכלה ותואר שני במנהל עסקים של האוניברסיטה העברית.
למר מר ויינר ניסיון עשיר ורב שנים בתחום ניהול הכספים והפיתוח העסקי. כיהן כסמנכ"ל כספים ופיתוח עסקי של האוניברסיטה בין השנים 2017-2021 .
בתפקידו כסמנכ"ל הכספים של האוניברסיטה , היה אחראי על ניהול הכספים ותקציב האוניברסיטה, רכש ולוגיסטיקה, נושאי ביטוח ושכר. מר ויינר הוביל את הקמת והטמעת המודולים של הסאפ הפיננסי בארגון. בנוסף, ייצג מר ויינר את האוניברסיטה אל מול הוועדה לתכנון ותקצוב של המועצה להשכלה גבוהה.
בעברו כיהן מר ויינר כסמנכ"ל כספים וכלכלה של חברת נמל חיפה, סמנכ"ל הכספים וה-IT של סולתם מערכות, סמנכ"ל כספים ובקרה של חברת רפאל ,בתפקיד זה היה בין המובילים של מעבר רפאל מיחידת סמך של משרד הביטחון לחברה ממשלתית.

מר ויינר מכהן כיו"ר הדירקטוריון של בית הספר לתיירות של האוניברסיטה ודירקטור בחברת "כרמל" – החברה הכלכלית של האוניברסיטה.