הכירו את תוכניות הלימוד החדשות

תואר ראשון:
מדעי הקוגניציה:
החוג למדעי הקוגניציה הוא חוג חדש ויוקרתי בו ייחשפו הסטודנטים לזוויות ראייה מגוונות לגבי תהליכי המחשבה האנושית, לדוגמה: איך בני אדם מקבלים החלטות, מדברים בשפות שונות, כיצד משפיעים רגש ויחסים חברתיים על קבלת החלטות וזיכרון, ועוד.

הדגש בחוג הוא על מתן רקע רחב לגבי תיאוריות ושיטות מחקר המגיעות מפסיכולוגיה, מדעי המחשב, מדעי המוח, פילוסופיה ובלשנות.

הייחוד של החוג הוא בשילוב הגישות השונות כדי לחשוף את התהליכים העומדים בבסיס המחשבה האנושית.

ליצירת קשר:

איילת נהרי 8288085 04

anehary@univ.haifa.ac.il

*הענקת התואר מותנית באישור המועצה להשכלה גבוהה

תואר שני:
טכנולוגיות ימיות:

חקר הים, ובפרט חקר הים העמוק, דומה במהותו לחקר החלל החיצון ונסמך על טכנולוגיות מתקדמות ולרוב לא מאוישות.

מטרת החוג לטכנולוגיות ימיות היא פיתוח תשתית טכנולוגית לצרכי המחקר הימי; ומינוף של אתגרי המחקר הימי לחדשנות טכנולוגית ולהכשרה ייחודית של כוח אדם מוביל.

לפרטים נוספים: גב' ענת אוברלנדר, עוזרת מנהלית
טל': 972-4-8288794+
דוא"ל:  martec@univ.haifa.ac.il
א' - ה': 08:00 - 16:00

אנתרופולוגיה:

מ"א באנתרופולוגיה מתאים למי שרוצה לבחון כיצד נוצרת משמעות, כיצד לנהל תקשורת בונה בסביבות מורכבות, וכיצד להנגיש ידע מקצועי לאנשים מרקעים מגוונים.

התחום מתאים הן לאלה שמעוניינים בקריירה מחקרית, והן למי שמעוניינים בגישה יישומית אך לא מוותרים על לימודים שיש בהם סקרנות, הפתעה, ועניין אינטלקטואלי.

לפרטים נוספים: גב' אורלי יעקובי - מרכזת החוג
מזכירות החוג: חדר 7015, קומה 7 בניין רבין

סיעוד:

חדש מאוקטובר 2018

שתי תכניות חדשות עם ספח התמחות בסיעוד:
-ניהול סימפטומים-למעוניינים להתמחות בתחום הקליני של קידום איכות הטיפול וקידום בריאות באשפוז ובקהילה של חולים מורכבים עם ריבוי סימפטומים.
-ניהול החוסן הארגוני במערך הסיעוד-למעוניינים להתמחות, בניהול ובמנהיגות הנחוצים להובלת ארגוני הסיעוד להתמודדות עם אתגרי המאה ה-21.הלימודים במסלול מחקרי או במסלול פרקטיקום.גב' מריה אנטונלי,
04-8288016, mlvovsky@univ.haifa.ac.il
גב' דבי מישור, 04-8288004, dmishor@univ.haifa.ac.il