שרותים נוספים

שירותי וידאו

מערכות ועידת וידיאו:
אולפן הוידאו קונפרנס משמש לועידות וידאו ולמידה מרחוק בארץ ובעולם, וכן למפגשים בין חוקרים. אולפן הוידאו המשוכלל מאפשר לתלמידים בכיתות מרוחקות לראות את מהלך ההרצאה ולהשתתף באופן פעיל במהלך השיעור וכן לקבל הרצאה ממרצה שנמצא באתר מרוחק. האולפן נמצא בבניין הראשי, חדר 606, ובו 47 מקומות ישיבה.
אודיטוריום מוזיאון-הכט – המערכת מתאימה לאירועים וכנסים רבי משתתפים (400 מקומות ישיבה).
מערכת Zoom - היא מערכת אינטרנטית-מבוססת מחשב לועידות וידאו. אפשר לחבר מספר אתרים בו-זמנית. בכל חיבור נדרש מחשב, רשת, מיקרופון, רמקולים ומומלץ מצלמה. מתחילת 2015 התקיימו ועידות רבות בהצלחה מרובה כולל ועידת וידאו עם 14 משתתפים בו זמנית מהעולם
להלן תעריפי השימוש.
להזמנת השירות, לחץ על הטופס

שידורים חיים ברשת
המערכות משדרות כנסים והרצאות לאינטרנט, כך שניתן לצפות ולשמוע מכל מחשב את המתרחש באולפן. כיום ניתן לשדר מאולפן 606, אודיטוריום-מוזיאון הכט, מצפור אשכול וחדר 101 בבית הסטודנט. בנוסף, ניתן להקליט את ההרצאות ולהעלות אותם לשרת הוידאו לצורך צפייה על פי דרישה.
להלן תעריפי השימוש.
להזמנת השירות, לחץ על הטופס

שמירת סרטים בשרתי הוידאו
אגף המחשוב ומערכות מידע מתחזק 2 שרתי וידאו לצורך שמירת סרטים לצורכי הוראה ומחקר.
שירות חדש – שמירת סרטים בפורמט 4MP המאפשר צפייה מכל דפדפן ומכל מערכת הפעלה כולל טלפונים חכמים.
השירות בחינם עד לגודל אחסון של GByte50

המרת קלטות וידאו ואודיו לפורמט דיגיטלי
קלטות וידאו (אנלוגיות בפורמט S/VHS או קלטות דיגיטליות בפורמט מיניDV ) המכילות צילום קורסים, ימי עיון וכנסים של חוגים ומרכזי מחקר, סרטים דוקומנטריים ועוד, ניתנות להמרה לפורמט דיגיטלי ונשמרות בשרת הוידאו או על כל מדיה חיצונית.
המרת קלטות אודיו לפורמט מחשב.
השירות בחינם.

לפרטים נוספים ניתן לראות באתר הוידיאו: http://video.haifa.ac.il/

לפרטים יש לפנות:
מיכאל קונג'ה, ראש תחום מערכות וידאו והוראה מרחוק
משרד: 04-8249528 (פנימי: 3528)
דוא"ל: michaelk@univ.haifa.ac.il

להמרת קלטות יש לפנות:
חנה טנג'י, המרה ועריכת סרטי וידאו
משרד: 04-8240973 (פנימי: 2973)
דוא"ל: htangi@univ.haifa.ac.il

סיור וירטואלי