התחברות למאגרי המידע של הספרייה מחוץ לקמפוס

שימו לב :

בימים אלו אנו מעלים מערכת חדשה להתחברות למאגרי המידע מחוץ לקמפוס, פרטי ההזדהות של המערכת הינם פרטי SSO (פרטי התחברות לפורטל הסגל/הסטודנטים, Moodle...).

משתמשים אשר מחוברים לאוניברסיטה כספק אינטרנט (ISP), משאבי האוניברסיטה נגישים ישירות מדף הבית של האוניברסיטה.

ezproxy web1

ezproxy web2

ezproxy web3

למידע נוסף :

הנחיות לגישה למאגרי המידע של הספרייה | גישה למשאבי האוניברסיטה : קמפוס-נט, יישומי סגל (דיווח שעות), פורטל מחקר

לסיוע : תמיכה

Remote access to library databases

Attention!

We are currently uploading a new system for off-campus remote access to databases. System's identification details are the SSO details (Moodle / Student portal login information).

For users connected to the university as an Internet service provider (ISP) - university resources are directly accessible from the University homepage.

Additional information:

Instructions for accessing the library databases | Access to Universtidy resources: Campusnet, staff applications (hourly reporting), research portal

For assistance:

Helpdesk