תו חנייה תואר ראשון

הגרלת זכאות לרכישת תוויות חניה לשנה"ל תשע"ח - תואר ראשון  תפתח בתאריך
02/08/2017 ועד תאריך 12/10/2017 כולל.

סטודנטים המעוניינים להשתתף בהגרלה לרכישת תו חניה יעשו זאת באמצעות אתר האוניברסיטה –  " סטודנטל  "תחת לשונית  " מידע ושירותים לסטודנט "

רשאים להשתתף בהגרלה לרכישת תו החניה סטודנטים בעלי רישיון נהיגה בתוקף  ורישיון רכב חובה בתוקף  על שמם או על שם הוריהם, בן /בת זוג.
ההרשמה נפתחת החל מיום רביעי בתאריך 02/08/2017  ולא יאוחר  מיום חמישי  12/10/2017 שעה 12:00.

ניתן  לקבל את תוצאות ההגרלה החל מתאריך 13/10/2017

תוצאות ההגרלה יפורסמו באתר האוניברסיטה אגף הביטחון, כמו כן בפורטל הסטודנטים תחת לשונית "סטודנטים"  "מידע ושירותים לסטודנט תשע"ו"  ובנוסף, התוצאות יפורסמו על לוח המודעות במשרדי הביטחון .

סטודנטים אשר זכו בהגרלה ירכשו את התו החל מתאריך 15/10/2017  ועד לתאריך 26/10/2017 בין השעות 9:00-12:30, 13:00-14:30 חלוקת תוויות החניה לשנת הלימודים תשע"ז לזוכי ההגרלה תתקיים במבואת בניין חינוך, במידה והסטודנט יגיע לאחר המועד המפורט, תבוטל הזכאות לרכישת תו החניה.

סטודנטים  אשר זכו בהגרלה לרכישת תו החניה מתבקשים להגיע עם המסמכים הבאים:
          א. רישיון נהיגה
          ב. רישיון רכב על שמם,שם הורה,בן/בת זוג.
              לתשומת ליבכם:רכב בליסניג מחוייב באישור העברת בעלות, רכב חברה מחוייב באישור החברה.
          ג.  עלות תו החנייה לשנת לימודים תשע"ח הינה  600 ₪,  לסמסטר  300 ₪ .
              (ניתן לשלם ברשות הדואר באוניברסיטת חיפה או בכרטיס אשראי במשרדי אגף הביטחון)

לאחר  בדיקה נוספת של מקומות החניה הנותרים, יוחלט באם לבצע הגרלה נוספת מתוך הנרשמים שלא זכו בהגרלה הראשונה הודעה על כך תפורסם באתר האוניברסיטה.

לתשומת ליבכם,

סטודנט המשתתף בהגרלה ואינו בעל רישיון נהיגה יועמד לועדת משמעת.

תו החניה רשום על שם הסטודנט שניגש להגרלה ואינו ניתן להעברה בשום אופן.

אסורה ההשתתפות בהגרלה באם אין ברשות הסטודנט אחד מהמסמכים הנדרשים בסעיף 1 למסמך זה.