דיווח על חריגים

•      הינכם מתבקשים לדווח למחלקת הביטחון על כל חפץ או אדם  חשוד או חריג (לצורך    העניין כל חפץ ללא בעלים נחשב לחפץ חשוד).
    •      במידה ויש חשד כלשהו על פריצה או גניבת ציוד השייך לכם או משמש אתכם לצורך עבודתכם, הנכם מתבקשים לדווח מיד למוקד הביטחון.
    •     אירוע שריפה - במקרה ונתקלתם באירוע של שריפה ברחבי הקמפוס הנכם מתבקשים לדווח למוקד הביטחון.
    •     במקרה של אירוע רפואי או פציעה הנכם מתבקשים לדווח למוקד הביטחון (לידיעתכם, יש חובש בכל שעות היממה בקמפוס מרקוס).
    •     דואר חשוד - במידה וקבלתם דבר דואר אשר זהות השלח אינה ידועה לכם ותכולתו חשודה, אין לפתוח את המעטפה ויש לדווח למוקד הביטחון באופן מיידי.

שים לב לחפץ חשוד ברחבי הקמפוס, בתחנות אוטובוסים, בתוך אוטובוס החונה בקמפוס.

במידה וגילית חפץ עזוב או חשוד ?
אל תיגע!!!  אל תפתח!!  אל תתקרב!!!
הודע מידית בטלפון חירום 7000 או מכל טלפון נייד 2360