אודות מערך תהוד״ה

מערך תקשורת, הסברה ודוברות האוניברסיטה (תהוד"ה) הוקם בנובמבר 2005, במסגרת החלטת האוניברסיטה לארגן מחדש את כל נושאי התקשורת, ההסברה והדוברות.

תחומי הטיפול של המערך:
  • דוברות האוניברסיטה- קשר עם התקשורת, הפצת הודעות לעיתונות, מענה לפניות עיתונאים ותאום ראיונות של אנשי האוניברסיטה בכלי התקשורת
  • הפקת והפצת ביטאוני האוניברסיטה בעברית ובאנגלית
  • הפקת חומרי ההסברה של האוניברסיטה
  • אחריות תכנית על אתר האינטרנט של האוניברסיטה
  • הפקתNEWSLETTER  לידידי האוניברסיטה
  • ריכוז פעילות הערוץ האקדמי
  • אחריות לתדמית האוניברסיטה

באתר של מערך תהוד"ה ניתן למצוא:

• חדשות האוניברסיטה- החדשות האחרונות (והישנות) שפורסמו ביזמת המערך לתקשורת הארצית הבינלאומית והמקומית בנושאים מגוונים כמו מחקרים חדשים, אירועים חשובים, ביקורים ועוד.
  • לוח אירועים- לוח אירועים כלל אוניברסיטאי המציג את שלל האירועים המתקיימים באוניברסיטה. לנוחיות הצופה, ניתן לראות את אירועי האוניברסיטה עלפי יום, שבוע, חודש או שנה.
  • "האוניברסיטה בתקשורת"- היכן, מתי ובאיזה עניין הופיעו אוניברסיטת חיפה ואנשיה בתקשורת.
  • שידורי ערוץ האקדמי- כניסה לאתר הערוץ האקדמי המציע צפייה בשידור חי בערוץ וכן וצפייה בשידורים על פי בחירה.
  • האתר מאפשר "חיפוש" מידע, שבעזרתו ניתן למצוא במהירות את המידע הספציפי הנדרש.

נשמח לקבל כל מידע, הערות או הצעות: צוות מערך תקשורת, דוברות והסברה (תהוד"ה) יצירת קשר: 04-8240402 04-8240092/4 dover@univ.haifa.ac.il