היום הפתוח "נודד" לעיר

patuaהיום הפתוח של האוניברסיטה יורד לעיר התחתית: ביום ה', ה-30.3.2017 יתקיים היום הפתוח המסורתי, אלא שהפעם הוא יתקיים בפעם הראשונה ברחוב הנמל בעיר התחתית. בשיתוף פעולה עם עיריית חיפה, ייסגר הרחוב לטובת הפנינג בו יוקמו דוכני מידע והרשמה של החוגים השונים באוניברסיטה, יתקיימו הרצאות של טובי החוקרים של האוניברסיטה בפאבים ברחוב, מפגשים בין המרצים והמתעניינים ולסיום – הופעה של "כנסיית השכל". היום הפתוח יתקיים בין השעות 16:00-20:00. כמו תמיד, נרשמים במהלך היום הפתוח יהיו זכאים ל-50% הנחה בדמי הרישום.

פרטים נוספים ואנחנו גם בפייסבוק.

קיום היום הפתוח בעיר התחתית הוא חלק מהרצון של האוניברסיטה להעמיק את פעילותה במרקם העירוני של חיפה והוא התאפשר בזכות שיתוף הפעולה עם מנהלת העיר התחתית של העירייה. כמו בכל יום פתוח, הנרשמים ביום זה יהיו זכאים להנחה של 50% בדמי הרישום וביום הפתוח הייחודי הנוכחי הם יוכלו לשמוע הרצאות בפאבים על כוס בירה בנושא "היפים והנבחרים: השפעה של מראה חיצוני על בחירתם של פוליטיקאים", על "הטוב, הרע והמכוער – שריפות יער בישראל" ועוד.