פרופ' גוסטבו מש נכנס לתפקידו כרקטור אוניברסיטת חיפה

gustavo rectorפרופ' גוסטבו מש נכנס לתפקידו כרקטור אוניברסיטת חיפה. פרופ' מש כיהן בשלוש השנים האחרונות כדיקן הפקולטה למדעי החברה. "המטרה המרכזית שלנו היא להמשיך ולקדם את אוניברסיטת חיפה, כמוסד מחקרי וכמוסד שמעניק את ההשכלה הגבוהה הטובה ביותר שאפשר לסטודנטים שלו", אמר פרופ' מש.

פרופ' מש החל את דרכו האקדמית באוניברסיטת חיפה, כשסיים באוניברסיטה את לימודי התואר הראשון בשנת 1988. הוא המשיך לתואר שני בסוציולוגיה באוניברסיטה בשנת 1990 ואת תואר הדוקטורט שלו בתחום סיים בשנת 1993 באוניברסיטת אוהיו-סטייט. מייד לאחר מכן הוא התחיל לכהן כמרצה באוניברסיטת חיפה, שם שימש במספר רב של תפקידים עד שנבחר לדיקן הפקולטה למדעי החברה, תפקיד אותו מילא בין השנים 2013-2016.

פרופ' מש הוא מומחה בעל שם בתחום טכנולוגיות וחברה, בדגש על סייבר וחברה, תרבות האינטרנט בקרב צעירים, פשיעה וסטייה באינטרנט וקשר הורים-ילדים במדיה החדשה.

פרופ' מש שימש כיו"ר קהילת המחקר של טכנולוגיות מידע ותקשורת של האגודה הסוציולוגית אמריקאית , היה העורך הראשי של "Sociological Focus", כתב העת הרשמי של the North Central Sociological Association, U.S. והעורך של מדור התקשרות ומדיה ב- International Encyclopedia of the Social and Behavioral. חבר בוועד המנהל של איגוד האינטרנט הישראלי ועוד.