פרופ' גוסטבו מש נבחר לרקטור האוניברסיטה

meshפרופ' גוסטבו מש, דיקן הפקולטה למדעי החברה בשלוש השנים האחרונות, נבחר  לרקטור האוניברסיטה על ידי הסנאט והוא יכנס לתפקידו עם תחילת שנת הלימודים תשע"ז, בראשון לאוקטובר הקרוב. נשיא האוניברסיטה עמוס שפירא ברך את הרקטור הנבחר: "מהיכרותי את פרופ' מש, יש לו את התכונות והניסיון הנדרשים כדי להצעיד את האוניברסיטה, יחד עם הנשיא הנבחר,פרופ' רון רובין ויחד עם כל סגל האוניברסיטה, לשיאים חדשים. בתקופה שנשארה לי עד סיום תפקידי כנשיא האוניברסיטה וכניסתו של הפרופ' מש לתפקידו, אני אעשה כל שביכולתי כדי לסייע לו בכל דרך".

פרופ' מש הוא פרופ' מן המניין בחוג לסוציולוגיה באוניברסיטת חיפה והוא מכהן בשלוש השנים האחרונות בתפקיד דיקן הפקולטה למדעי החברה. פרופ' מש הוא בעל תואר ד"ר מאוניברסיטת אוהיו-סטייט והוא חוקר בעל שם עולמי בתחום טכנולוגיות וחברה, בדגש על סייבר וחברה, תרבות האינטרנט בקרב צעירים, פשיעה וסטייה באינטרנט ועוד. "אני מודה לסנאט על מתן האמון בי. היעד המרכזי שאני מציב לעצמי הוא לפעול לקידום המצוינות האקדמית והמחקרית של האוניברסיטה יחד עם הנשיא הנבחר פרופ' רון רובין". "אני מביע סיפוק רב על בחירתו של פרופ' מש. אני רואה אותנו כצוות ואני בטוח שנצעיד את האוניברסיטה לאופקים חדשים", אמר נשיא האוניברסיטה הנבחר, פרופ' רון רובין, שייכנס גם הוא לתפקידו בתחילת שנת הלימודים הקרובה.

פרופ' מש יחליף בתפקיד הרקטור את פרופ' דוד פרג'י שמכהן בתפקיד משנת אוקטובר 2010 וישלים 2 קדנציות כרקטור האוניברסיטה.